Qui escriu?

Soc en JuanluBP, català de la collita del 89.

Llicenciat en dret, no soc ni pretenc fer de periodista.

Només volto pel món, explico coses, narro històries que crec mereixen ser explicades i trenco llances a favor d’allò que considero just.

L'inici de tot plegat

Després de molts anys treballant i estudiant, sense tenir gaire temps per a reflexionar sobre què és allò que volia i què és allò que em realitza i em fa sentir ple, simplement seguint la inèrcia de la voràgine diària, va arribar una pandèmia mundial que va trastocar la vida de tothom i (a molts) ens va fer qüestionar-nos moltes coses.

Una de les conclusions a la que vaig arribar és que, després de tots aquets anys, allò que considero realment meu i em fa ser jo mateix són les experiències vitals que he anat acumulant, no pas les possessions materials que pugui haver adquirit que, per sort o per desgràcia, no són gaires i molt menys em defineixen. Aquells moments en que considero que realment he crescut i he sentit que era allà on havia de ser han estat un cop fora de la meva zona de confort, ja sigui de manera física o intelectual, trencant barreres mentals i podent mirar el món des d’altres perspectives.

El camí i el resultat

Sabent que volia escriure però sense tenir gaire clar com fer-ho ni cap on tirar, vaig escriure la primera entrada com a presentació. 

Ara, després d’haver conegut, experimentat, analitzat, equivocat, après i ordenat, tot ha agafat forma i ha donat el resultat que teniu davant vostre.

Si bé les guies de viatge són indispensables, per mi encara ho són més els articles de “La Cara B”, secció on explicaré problemàtiques, realitats i històries que mereixen ser explicades.

I, per últim, el “Quadern de Viatge”, on plasmaré reflexions més personals i relats que vagi construint.

 

Les meves xarxes

Seguiu-me per tenir les últimes notícies dels següents destins.

Contacte